utorok 17. augusta 2010

Turecko Reality, kto sme?

Turecko Reality

výhradný partner IDEAL Real Estate Services na Slovensku


Turecko Reality pôsobí na slovenskom trhu od roku 2007 a s hrdosťou môžeme tvrdiť, že sme boli druhý na Slovensku. Zaoberáme sa sprostredkovaním kúpy nehnuteľnosti v Turecku. Vďaka niekoľkoročným skúsenostiam, profesionálnym službám, spoľahlivým partnerom a dôkladne selektovanej ponuke vieme svojim klientom ponúknuť prvotriedny servis pred, počas aj po kúpe nehnuteľnosti v Turecku. Našu ponuku tvoria luxusné vily, domy, rezidencie, ale aj apartmány a byty na tureckom pobreží, konkrétne v mestách Alanya, Side, Belek, Antalya, Kemer, Gocek a najnovšie aj Bodrum a Istanbul. Spolu s našim tureckým partnerom sme dynamickou a rozvíjajúcou sa spoločnosťou, ktorá sa snaží reagovať na trendy na trhu.

---------------------------------------------------------------------------------------------
"Rozumieme, že kúpa nehnuteľnosti v zahraničí je zodpovedné rozhodnutie. Pri kúpe apartmánu či vily 2000 km od domova potrebujete spoľahlivého partnera. Voči našim klientom sa preto zaväzujeme vyberať len prvotriedne reality a poskytovať profesionálny servis pred, počas aj po kúpe nehnuteľnosti v Turecku."

Prísľub tímu Turecko Reality
----------------------------------------------------------------------------------------------
Viac o našej ponuke nájdete na www.tureckoreality.sk . V prípade záujmu ma kontaktujte priamo na gabriela@idealrealestate.com.tr . 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára